Pages

23.12.11

PopZecret popup card

Aritu order popup card, ingatkan nak bagi untuk kakak kawin. Order awal December, dah mid December kad tak sampai2 pulak. Woohh..kita dah ingat posmen ni curik surat agaknya. So beli kad biasa2 aje kad kedai, sebab ingat surat dah ilang dalam pos. Alih2 awal minggu ni baru sampai. Posmen busy kot, Christmas season tu yang lama benar nak sampai dari Thailand 3rd Dec sampai kat ofis saya 21st Dec. Tulis airmail, tapi lambat macam naik tongkang bawang.

Surat yang ditunggu-tunggu akhirnya sampai jua
Envelope untuk kad (belakang)
Envelope (depan)
Kad (depan)
Kad (dalam)
Comelll...bila bukak kad penuh, bride & groom tengah kiss
Pandangan sisi
Alololo..comel banget kad tu. Sayangnya tak sempat nak bagi kakak saya. Save untuk bagi orang lain kahwin la nampak gaya.

Sesapa nak beli, boleh tengok kat Etsy. Kad2 yang lain pun comell..
Btw kalau tengok kat Esty dia bride & groom tu gumok sikit. Saya request suh dia buat pengantin yang selim sikit..

6 comments:

  1. selamat pengantin baru bagi mereka.

    nice that card =)

    ReplyDelete
  2. comelnyee kad tuh...:)

    selamat pengantin baru kat kakak..:)

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya kad ni....

    nak gak usha2 kad.... nak beli untuk yg tersayang

    =)

    ReplyDelete