Pages

18.12.11

Kanak-kanak riang ria Ribena

Hari yang sangat memenatkan untuk parents2 yang ada anak..bila buat Birthday Party. Nasib lah party kitorang pun tak berapa besar, cuma ada 18 jemputan sahaja. Tapi dengan 18 budak2 (20 orang termasuk anak2 saya) pun dah pening kepala.

Birthday party combine abang & adik, sebab birthday pun selang sebulan sahaja. Plus abang nak buat birthday party taknak jemput satu kelas, takat nak jemput kawan rapat dia 6 orang sahaja. Tempat tu minimum party untuk 10 orang, so combine la dengan birthday adik bagi ramai sikit. Ni 1st time saya & suami organise party. Buat sendiri dari booking, hantar invitations, terima rsvp, sambut tetamu, layan budak2 makan sampai la ke penghujung majlis serahkan balik tetamu2 kecil tu kepada parents dorang. Nasib la combine dedua anak satu party, tak sanggup kot nak buat benda yang sama 2 kali setahun. Malam tadi pun tido tak lena, risau takut orang tak datang, budak2 tak enjoy..memacam la. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Party 2.5 jam pun tak terasa, laju je masa jalan.
 
Happy tengok guests semua seronok, main sakan sampai makan pun laju2 aje sebab nak gi sambung main. Ada kawan anak yang cakap best birthday party ever. Iyo la tu, budak2 ni asal party memang la semua kata best.

Antara gambar2 masa party..
 
Mini carousel


10 pin bowling
 
Arcade games
 
Adventure playground
 
Air hockey
Dan part yang anak2 saya paling suka sekali..


Hasil kutipan hari ini..heheee
 

6 comments:

  1. wahh..merah =)
    mesti budak2 hepi kan...ada bowling lagi..

    kat mana ni?

    ReplyDelete
  2. hai cik sibuk :)
    anak2 hepi mak pak double happy le jawabnya
    bulan depan 2 anak saya sambut bday bulan Jan
    so far sambutan dikalangan family je

    ReplyDelete
  3. wahh meriah jugak kutipan nyer..hahaha...hepy bebudak tuhh sebab banyak layan layan mainannn..:P

    hepy belated besday untuk abang dan adik nyer..jadi anak yang hebat yer,dengan cakap ibuayah tau..!!

    ReplyDelete